Mina mål för 2018

2018-02-04
Fy fan vad det går fort hörrni. Hinner ju inte med. Allt bara svischar förbi. Kanske är det för att jag inte är hemma i snökaoset i Sverige. Det går nog lite långsammare där. Det ska skottas och skrapas rutor och sväras så in i helvete. Här är det kvavt och svettigt. Idag följde en syrlig och snuskig doft efter mig, men sen insåg jag att det var ju min egen armhåla. Jag är lite bättre på att hantera värmen nu. Men det kvava är det ingen som gillar. Inte ens urfolket. Du är konstant svettig men får bara acceptera och gå vidare med ditt liv.
 
Hur som helst så är det redan Februari. Jag har några grejer jag vill göra det här året. Det är väl inte så intressant vad jag vill göra med mitt lilla skitliv men skriver det ändå.
 
TYSKA
Jaaa sprechen Deutsch. Jag har börjat lära mig tyska tre gånger per år sedan 2012. Det här året är året! Nu händer det. Die katze und der hunnd. Katten och hunden.
 
LÄSA
Ska läsa 12 böcker under hela året. Sånt skitlöfte har jag förstått då folk läser 20, 50, 100 böcker per år. Jag har gjort beräkningar på detta och det funkar inte. Du kan inte läsa så många böcker om du har ett jobb och behöver laga middag. En månad per bok är den perfekta balansen.
 
PULL UPS
Den ultimata gymgrejen. Just nu kör jag med hjälp av en maskin som trycker upp mig lite. Men vill kunna köra på egen hand.
 
SYDNEY & MELBOURNE
Vill åka tillbaka till Melbourne åtminstone en gång. Och jag vill se Sydney då jag aldrig varit där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com