Polka Dot Vintage Market

2018-04-21
Idag for jag till Polka Dot Vintage Marget. Det är en jättestor marknad som hålls här i Perth lite då och då. Har behövt ett skärp jättelänge och hittade äntligen ett som jag älskar! Ett orange läderbälte från 70-talet för $25 (130kr). Köpte också en mexikansk ängel. Vet inte alls vad den betyder men den är väldigt cool och tillverkad i Mexiko.
 
 

Sydney pt III - Sydney Opera House

2018-04-12
Hörrni, nåt som var helt otroligt att göra i Sydney var att se en orkester på operahuset. Vi såg en stor orkester spela musik av Bach. Jag vet ingenting om Bach eller klassisk musik. Men va en rös! Det var fantastiskt fint och definitivt ett minne för livet. Nu kommer jag låta som en sån där det-var-bättre-förr-gubbe, men under konserten var det förbjudet att fotografera och filma och det var jätteskönt (bilden nedan tagen innan konserten börjat). Skönt för att man slapp se en massa lysande skärmar och skönt för mig själv. I två timmar njöt jag och tog in allt utan att stressa över att lyckas filma ett bra klipp.
 
 

Sydney pt II

2018-04-08
 Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com