Nanga Brook, Dwellingup

2017-09-05
Förra helgen åkte vi och campade i Nanga Brook, Dwellingup, som ligger nån timme söder om Perth. Det är verkligen en jättemysig camping om man inte vill åka så långt från stan. Kändes lite som en liten by. Det var rätt mycket folk där, men vi lyckades hitta en plats på lagom avstånd från alla andra.
Alla svenskar som bor utomlands tjatar om hur himla "öppna" folk är där de bor. Och nu ska jag vara en sån. Just den här gången var det så påtagligt. Gick förbi två kvinnor vid deras tält också sa den ena att jag hittat en himlans bra plats att sätta upp vårt tält på. Jag som svennebanan sa bara "HEHE", och gick. Har fortfarande så svårt att komma på nåt att säga till folk jag inte känner. På jobbet kan jag kallprata med kunder hur länge som helst. Men på min fritid är jag INTE beredd på att behöva prata. Herre gud. Så mycket press!
 
I alla fall så hade vi en väldigt mysig helg. Hade med mig min nya ryggsäck som jag köpte på brickaloppisen när jag var hemma!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com