Lars Ulrich - Den danske trommeslager

2017-10-18
Vill tipsa om Sommar i P1 med Lars Ulrich (trummis i Metallica) från förra sommaren. Han är från Danmark och kan prata både danska och lite svenska, vilket låter väldigt roligt. Språk kan verkligen få en person att låta som en helt annan. Det är väldigt intressant att höra om hans familj, om Danmark och Sverige och vägen till Metallica.
 
Hans farfar/morfar startade första cykelaffären i Danmark och hans pappa blev inbjuden att spela tennis med den svenske kungen. När han var tonåring flyttade han till LA för att bli tennisproffs. I Danmark var han i top 10 i sin åldersgrupp. I LA blev han inte ens topp 10 på sin gata. Så han gav upp, började dricka öl och ville göra musik.
 
 Sen ringde han James Hetfield och sa att de borde starta ett band, också startade de Metallica. Ganska bra att han gav upp tennisen, kan jag tycka.
 
Klicka på bilden för att komma till programmet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com