Tappade bort våra pass & körkort

2017-11-11
Gjorde nåt alldeles vansinnigt idag och blev av med alla våra pass och körkort.
 
Eftersom jag håller på att ansöka om visum behöver jag få en massa kopior certifierade. Kopiorna är av våra pass, körkort och födelsebevis. Du måste ta en kopia samt få en viss person att skriva under att de här kopiorna är äkta, så att staten vet att du inte ljuger när du skickar in din ansökan. Hur som helst. Scotts födelsebevis, Scotts två pass, Scotts två körkort, mitt pass samt mina två körkort - det vill säga ALLA personbevis vi har, samt kopiorna, hade jag i en mapp. När vi skulle åka och äntligen få dessa kopior certifierade lade jag mappen på bilen. Sen åkte vi. Efter 10-15 minuter sa jag "I don't have the folder. OH MY GOD I DON'T HAVE THE FOLDER".
 
Jag började gråta och Scott blev helt tyst och körde säkerligen 20 km/h för fort hela vägen hem. "It's fine. They will be at home" sa han. Vi kom hem och dem var ju inte där. Kände nu bara avgrundsdjup ångest och var så jävla förbannad på mig själv. Allt jobb jag lagt ner på min ansökan. Tänkte på hur min ansökan skulle bli försenad utan våra dokument. Att jag bara har några veckor på mig innan mitt nuvarande visum går ut. Att vara i ett annat land utan visum och inga som helst bevis på sin identiet. Fy fan säger jag bara. Panikhjärnan dundrade på med kristankarna utan någon som helst krishantering.
 
Vi körde i några minuter och såg sen en massa papper flyga runt på vägen. Vi stannade och GU BEVARE. Hittade alla dokument. Inget var förstört. Sen firade vi med en fläsksmörgås.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com