Slåss med tanter och tyskar i parken

2017-11-05
Nu ska ni få lite klassiska Perth-bilder. Förmodligen den mest tagna bilden i Västra Australien. Det finns en park här som heter Kings Park som har väldigt bra utsikt över stan. Jag for upp dit igår kväll och det visade sig bli en helt fantastisk kväll. Nu är det sådant perfekt, behagligt väder också att man kan vara ute jättesent utan att frysa över huvud taget. Inte för att vara dryg, men, folk som fotar saker på håll i mörker med blixt?! Framför allt en skyline. Blir tokig. Fick slåss med blixtrande tanter och selfie stick-tyskar för att hitta någonstans att stå.
 
Det här är då våran sida av vattnet. Det här är när man just kört över bron till South Perth, eller "South of the river" som dem också kallar det. Jag älskar South Perth!
Den här lilla hamnen heter Elizabeth Quay. *VARNING FÖR TÖNTERI* men det här är en väldigt viktig plats för mig då det var här jag och Scott gick på vår första dejt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com