Önskar mig snöslask och att få skrapa rutorna

2017-12-14
Det kanske är helt idiotiskt detta.
Men vad förbannad jag blir när det är för varmt. Varje morgon surar jag för att det är så varmt i badrummet att jag inte kan sminka mig där inne. Svetten rinner på ryggen och jag försöker dricka kaffe och måla ögnfransarna men så råkar jag få svart på sidan av näsan också svettas jag ännu lite mer på grund av kaffet också får jag nog och tänker "NU RÄCKER DET. FLYTTAR TILL SVERIGE I EFTERMIDDAG".
 
Jag bor ju i ett hett land. Tropiska stränder och det. Men jag uppskattar det inte. Förtjänar definitivt inte att bo här. Jag vägrar att surfa. Tycker inte om stranden. Livrädd for vågor. Tycker inte om Corona. Vill inte gå på fest på någon lyxyacht. Vill inte yoga i soluppgången.

Just därfor känner jag dessa varmar mornar: VAD GÖR JAG HÄR. Kan jag inte bara få lite snöslask i ansiktet och ihopfrusna ögonfransar och stela fingrar och blöta strumpor. Det skulle vara så kul att skrapa rutorna kl 6 på morgonen och ha på sig strumpbyxor i -15 grader.
 
Detta är ju väldigt mycket en in the moment-känsla på morgonen. Det kan ju vara ganska trevligt att det är varmt. Men att bli obekvämt varm hanterar jag inte särskilt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com