Få sparken p.g.a. "tokigt hår"

2017-12-01
Ungefär vartannat/tredje år måste jag göra något med mitt hår. För ungefär två år sedan färgade jag hela håret rosa. Den här gången valde jag mellan rosa och blått. Sen kom jag på att jag skulle få sparken om jag kom till jobbet med "crazy hair". Min chef är väldigt gammaldags, angående mina tatueringar sa han "jag vill att du döljer dina tatueringar så att våra kunder inte tror att vår personal FÅR ha tatueringar". Haha det kommer blir svårt för honom att hitta personal. Vissa tar det här väldigt personligt, jag tycker att det är ok då det ändå är något jag valt. Jag har valt att ha tatueringar, vilket jag vet att folk har åsikter om och jag vet att det kan påverka ens karriär.
Det hade varit skillnad om det var åsikter angående mitt kön, hudfärg, läggning o.s.v. Något jag inte kan styra över själv.
 
Hur som helst. Jag klippte lugg i stället. Har inte haft lugg sedan jag var tonåring. Känns bra men måste verkligen vänja mig efter att ha haft håret slickat efter sidorna i åratal.
 

Kommentarer
Postat av: erika

Du passar jättefint i lugg :-)

2017-12-01 @ 14:19:42
URL: http://www.perfektinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com