Dagjävel

2017-12-15
Haft en jävla dagjävel idag. Tio minuter innan jag skulle köra till jobbet i morse tappade jag bort min hemnyckel. Fem minuter senare hittade jag nyckeln i bilen. Två minuter efter det låste jag in hemnyckeln i bilen tillsammans med bilnyckeln, plånboken och lunchlådan med tonfisksallad. I sådana situationer, när allt går fel, tappar jag all sans i kroppen. Jag blir inte förbannad. Jag blir skakig av irritation och katastrofkänsla. Hade hunnit tänka på vilket företag jag måste kontakta för att låsa upp bilen samt att jag måste kontakta min chef för att säga att jag blir sen innan jag insåg att vi ju har extranycklar. Så det löste sig.
 
Det här satte dock standarden för min dag. På jobbet kunde jag inte svara i telefon ordentligt, svarade fel företag då jag haft tre olika jobb under en kort tid, samt skickade mejl till fel personer. Oturligt nog var det min chef som ringde då jag svarade allra värst "Good afternoon...po..sna..uuhm..hi Sofia speaking".
 
Det som är bra med (ett av) mitt jobb är att det ligger tillräckligt långt bort för att jag ska hinna lyssna på poddar. Idag lyssnade jag på Hanapees Otroliga Podcast som jag tycker är rätt mysig. Tycker att Martin är så go och Hanna så påstridig. Väldigt bra kombination av personligheter. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com