Att turista hemma

2017-12-23
Min kompis som är resejournalist var nyligen här i Perth för att skriva reportage om Australiens västkust. Så coolt att det är hennes jobb och jag är så tacksam att hon valde att åka hit. Det här var första gången någon hemifrån varit här vilket var så kul! Inte bara för att träffa en av mina personer hemifrån, men också för att vi turistade lite i "vår" stad, vilket är jättenyttigt när man börjat få ett vardagsliv i sitt nya land. Såg delar av stan jag inte sett förut. Det var också en viktig grej för mig då Scott äntligen fick träffa en av mina kompisar hemifrån.
 
 
Testade dessa glasskakor på ett cafe som heter Piggy.
 
Det här paret ville hemskt gärna att jag skulle fota dem haha. Sen tog de en bild på oss. Varför är det så att folk ALLTID tar bilder med alldeles för mycket space ovanför huvudena? Varenda gång.
 
Vi försökte ta oss in på detta gamla elverk. Det är väldigt gammalt och där finns jättemycket cool graffiti inomhus. Det är förbjudet att gå in i det här huset då det är för farligt. Det var nyligen en man som dog där inne då han ramlade igenom ett hål i golvet. När vi kom dit stod där två bilar med vakter, så det var ju inte så lyckat. Jag var ändå ganska nöjd då jag blir så nervös av att göra sånt man inte borde.
 
Här är vi på bryggeriet Little Creatures i Fremantle.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej!
Fia, 26. Kommer från Hälsingland. Bor i Perth, Australien sedan 2015. Jobbar med design och tryck. Min favoritgrej med att bo här är att bli kallad miss. Min hatgrej är alla jobbiga fåglar. Gillar tatueringar, öl, foto och konserter.

Kontakta mig: hejmissfia@gmail.com